Årsmøte 2023

Hedmarktoppen og digitalt

Legg til kalender 06/08/23 10:00 06/08/23 10:00 Europe/Paris Årsmøte 2023 Velkommen til årsmøte for Pinse Ung torsdag 08. juni 2023 på Hedemarktoppen. Det vil også bli mulighet for å delta digitalt. Årsmøtet blir i år holdt fysisk på Hedmarktoppen, men med mulighet for å delta digitalt. Vi ser på dette som en god mulighet til å samle enda flere av dere som faktisk er aktive […]

Velkommen til årsmøte for Pinse Ung torsdag 08. juni 2023 på Hedemarktoppen. Det vil også bli mulighet for å delta digitalt.

Årsmøtet blir i år holdt fysisk på Hedmarktoppen, men med mulighet for å delta digitalt. Vi ser på dette som en god mulighet til å samle enda flere av dere som faktisk er aktive i de lokale Pinse Ung-gruppene, og håper mange av dere får til å delta. Ved å delta på årsmøtet får dere som lokal gruppe påvirke Pinse Ungs retning, blant annet gjennom å velge nytt styre for organisasjonen.

Vi lover god stemning, glade ansikter, og noen små overraskelser.

Hvem kan delta?

Hver Pinse Ung-gruppe kan delta med én representant til årsmøtet. Er det andre enn styreleder/gruppekontakt eller styremedlem som skal delta, må disse ha fullmakt fra styreleder/gruppekontakt.

Hvordan skjer møtet?

Møtet foregår fysisk på Hedmarktoppen og på digital plattform.
Stemmegivning skjer via et Google Forms-skjema som blir sendt ut på mail til alle påmeldte i forkant av møtet. Husk at det skal fylles ut et stemmeskjema pr. gruppe du representerer

Viktig! Om du ikke selv kan delta på årsmøtet, men ønsker å sende noen andre så må dere fyller ut fullmaktsskjema her

Nedenfor finner du sakspapirer til møtet.

Agenda vil bli lagt ut når årsmøtet nærmer seg