Barnas sommerfestival

Påmelding
Legg til kalender 07/05/22 10:00 07/10/22 10:00 Europe/Paris Barnas sommerfestival Barnas Sommerfestival er en del av Sommerstevnet på Hedmarktoppen. Barnas Sommerfestival er en festival for barn fra 4 år til og med 7. klasse. Det er samlinger med fokus på vennskap og lek, pluss konkurranser og skuespill, samtidig som vi blir bedre kjent med Gud! Morgensamling og familiefest hver dag Vi starter og avslutter hver […]

Barnas Sommerfestival er en del av Sommerstevnet på Hedmarktoppen. Barnas Sommerfestival er en festival for barn fra 4 år til og med 7. klasse. Det er samlinger med fokus på vennskap og lek, pluss konkurranser og skuespill, samtidig som vi blir bedre kjent med Gud!

Morgensamling og familiefest hver dag

Vi starter og avslutter hver dag sammen i Hallen! Her blir det fengende musikk, en liten andakt, informasjon og kanskje får vi se innslag av hva aktivitetsgruppene har drevet med under stevnet! Og hvem har funnet Lambus i dag?! Vi trekker en heldig vinner hver dag!

Kidz action

Er du 4. klassing så er dette første året du kan bli med på Kids Action. Det er en egen samling i Rotunden kl. 20.00-21.00. Her er det konkurranser, 5.-7.klassinger, lovsang, noe å lære og barna får felles opplevelser sammen.

Aktiviteter / Grupper

Hver dag blir det aktiviteter og gøy for barna! Vi deler inn i grupper etter alder og får på denne måten tilpasset undervisning og aktivitets-opplegg for hver enkelt. Vi har med oss masse flinke frivillige som er ledet av PinseUng. Disse kalles “Rødskjorter” og er synlige på hele området. Det er viktig for oss at barna føler seg trygge og blir kjent med både barn og voksne i sin gruppe.

Videre kan du lese om inndelingene og hvilke aktiviteter man kan velge i påmeldingen. Man kan melde seg på et klassetrinn ned, men ikke opp. Så 1.-2. klasse er da egentlig for de som skal begynne i 1., 2. og 3. klasse. Det er kun 5.-7.klassingene som kan velge ulike aktivitetsgrupper. 

Sommerstevnet starter med familiefest tirsdag kl.18.00. Så skal du få være med din gruppe onsdag, torsdag og fredag før vi avslutter med en en stor fellesdag på lørdag.

De som kun bestiller dagspass kan ikke være med på en gruppe, men er velkommen til familiefesten i hallen.

4-5 år 

Viktig info: Barnet må fylle 4 år i løpet av året (født i 2018). Barn født i 2018 skal ha følge av en voksen som barnet kjenner og er trygg på. Om barnet er eldre, men likevel utrygt, skal det ha følge av en voksen til barnet føler seg trygg.

De minste barna er gullet vårt. Barna vil sammen med sine foreldre gjøre mange aktiviteter som fenger de minste. Også dere får en gruppeleder som følger dere rundt og som kanskje vil leke og synge med dere hvis det blir litt venting. Dere kan gjerne ta med litt mat i en matboks og litt drikke i en flaske, så tar vi en liten matpause sammen midt i aktivitetstiden. Husk at aktivitetene stort sett er utendørs. Vær kan komme i mange former, så ta med deg klær til barna for både våte og solvarme sommerdager.

1.-2. klasse

For deg som skal begynne i 1. eller 2.klasse.

Skal du begynne i 3.klasse kan du også velge denne gruppen om ønskelig.

Vi deler dere inn i grupper på 9-12 barn. Så får du en gruppeleder som skal følge deg gjennom aktivitetsdagene. Du vil bli godt kjent med gruppelederen din og med de andre barna som er på din gruppe. Ønsker du å være på gruppe med noen av vennene dine som du kjenner fra før, så må du skrive dette på bestillingen din.

Husk at aktivitetene stort sett er utendørs. Vær kan komme i mange former, så ta med deg klær til barna for både våte og solvarme sommerdager.

3.-4. klasse

For deg som skal begynne i 3. eller 4. klasse. 

Skal du begynne i 5.klasse kan du også velge denne gruppen om ønskelig.

Vi deler dere inn i grupper på 9-12 barn. Så får du en gruppeleder som skal følge deg gjennom aktivitetsdagene. Du vil bli godt kjent med gruppelederen din og med de andre barna som er på din gruppe. Ønsker du å være på gruppe med noen av vennene dine som du kjenner fra før, så må du skrive dette på bestillingen din.

Husk at aktivitetene stort sett er utendørs. Vær kan komme i mange former, så ta med deg klær til barna for både våte og solvarme sommerdager.

5.-7. klasse m/aktivitetsvalg

For deg som skal begynne i 5., 6. eller 7. klasse. 

Skal du begynne i 8.klasse kan du også velge denne gruppen om ønskelig.

Tenfestivalen er for deg som er blitt tenåring, eller skal begynne på ungdomsskolen. Sjekk det ut her.


Aktiviteter: 

  • AnimasjonsfilmDe som melder seg på denne gruppen må ha med seg egen smart-telefon og appen Stop Motion installert. (Anbefaler betalt versjon av appen som koster 59,-). 
  • DansVi danser og koser oss i dansesalen.
  • FotballFor deg som er glad i fotball!
  • Hip HopVi danser og koser oss i dansesalen.
  • Lagspill og lekHer får du leke og konkurrere – du får nyte sommerdagene  i felleskap med andre som liker å ha det gøy!
  • Medleder 4-5 åringerEr du glad i passe små barn? Bli med som medleder på gruppen for 4 og 5åringer!
  • På kjøkkenetVi baker noe skikkelig godt sammen.
  • Royal RangersDet blir mulighet for å være med på overnatting i gapahuk eller under åpen himmel, ha da med sovepose+liggeunderlag og sekk å bære det i.
  • X-sportUlike aktiviteter for deg som liker litt fart og action.
  • Skating og sparkesykkelTa med rullebrett og nyt når du suser innimellom hinder på banen, kanskje tørr du hoppe og ta er nytt triks denne sommeren.

Du kan lese mer om sommerstevnet her