HLT konferansen

Påmelding
Legg til kalender 04/24/24 10:00 04/26/24 10:00 Europe/Paris HLT konferansen 24.-26. april 2024 arrangeres HLT-konferansen for tredje gang.  Årets tema dreier seg om skapende og produktiv ledelse i alle typer organisasjoner – i menighet, næringsliv og samfunnet ellers. Konferansen vil fokusere på ledelse som utgjør en forskjell gjennom å bygge gode strukturer, delegere, planlegge og løse utfordringer, men også hvordan dette kan tilrettelegge for og samspille med […]

24.-26. april 2024 arrangeres HLT-konferansen for tredje gang. 

Årets tema dreier seg om skapende og produktiv ledelse i alle typer organisasjoner – i menighet, næringsliv og samfunnet ellers. Konferansen vil fokusere på ledelse som utgjør en forskjell gjennom å bygge gode strukturer, delegere, planlegge og løse utfordringer, men også hvordan dette kan tilrettelegge for og samspille med nyskaping og entreprenørskap, inspirert av arven etter Hans Nielsen Hauge. På denne måten bidrar konferansen med bibelske og teologiske perspektiver på temaer som ofte er neglisjert blant kirkeledere. Til å hjelpe oss med dette har vi mange dyktige foredragsholdere fra både Hauge School of Management og HLTs egen stab.

Konferansen starter med en åpen lovsangskveld onsdag med fokus på bønn og tilbedelse. De neste to dagene byr på spennende seminarer og panelsamtaler med dagsaktuelle temaer, presentasjon av relevant forskning og bidragsytere fra ulike fagfelt. Torsdag kveld blir det en forestilling knyttet til Hauge-jubileet og kristendommen 1000 år i Norge. Hjertelig velkommen til dager som vi tror vil være med å forme ditt lederskap og din organisasjon!

Hjertelig velkommen!

Arne Mella,
Rektor på HLT og vertskap for HLT-konferansen.