Jesus Hele Livet introduksjonskurs

Online

Påmelding
Legg til kalender 01/31/23 10:00 01/31/23 10:00 Europe/Paris Jesus Hele Livet introduksjonskurs Vi har gleden av å presentere trosopplæringsplanen “Jesus hele livet” gjennom en digital samling. Denne har vakt stor begeistring og en pågående interesse, og nå er det mulig for deres kirke å få ta den i bruk! Dette er en trosopplæringsplan med– fokus på et helhetlig løp i alderen 0-19– omfavnelse av hver enkelt fase– […]

Vi har gleden av å presentere trosopplæringsplanen “Jesus hele livet” gjennom en digital samling.

Denne har vakt stor begeistring og en pågående interesse, og nå er det mulig for deres kirke å få ta den i bruk!

Dette er en trosopplæringsplan med
– fokus på et helhetlig løp i alderen 0-19
– omfavnelse av hver enkelt fase
– tilrettelegging for gode overganger mellom aldersgruppene
– initiativ til samspillet mellom hjem og kirke.

Vi arrangerer et introduksjonskurs digitalt tirsdag 31. januar, 18-20.30. Her deltar dere med så mange dere vil fra deres kirke. Vi vil anbefale at barneleder, ungdomsleder og hovedleder for kirken er med. Om dere allerede har lisens, men ønsker at flere ledere skal få en innføring i trosoppplæringsplanen, så meld gjerne også disse på. Kanskje denne kvelden kan kombineres med en medarbeiderkveld? I etterkant av kurset kan dere velge om dere vil kjøpe lisenspakke (kr 2000,-) og dermed få tilgang på selve planen og materiell til utdeling til foreldre.

Pris for deres som ikke har lisens: Kr 1000,- (da kan dere delta flere fra samme kirke) Kr 500,- (for deg som stiller alene fra en kirke). 

Har deres kirke lisens, men ønsker at flere medarbeidere skal få en innføring i dette, så er denne kvelden gratis. 

Påmelding