Jesus hele livet temakveld

Digitalt

Påmelding
Legg til kalender 04/29/24 10:00 04/29/24 10:00 Europe/Paris Jesus hele livet temakveld Vi inviterer deg, mandag 29.april klokken 19.00 – 21.00, til en digital temakveld: Hvordan jobbe med og bruke Jesus hele livet i din kirke? Det vil bli god undervisning, historier og erfaringsutveksling fra ledere og kirker som bruker Jesus hele livet planen. Tid til å stille spørsmål, og vi skal se på hvordan man kan […]

Vi inviterer deg, mandag 29.april klokken 19.00 – 21.00, til en digital temakveld: Hvordan jobbe med og bruke Jesus hele livet i din kirke?

Det vil bli god undervisning, historier og erfaringsutveksling fra ledere og kirker som bruker Jesus hele livet planen. Tid til å stille spørsmål, og vi skal se på hvordan man kan tilpasse denne planen til de ulike fasene.

Vi anbefaler at dere stiller barneleder, ungdomsleder og hovedleder. Dette kan være nyttig for å kunne jobbe konkret med det videre i den enkelte kirke. Hvorfor ikke kombinere det med en medarbeiderkveld, slik at dere sitter sammen og kan ha en god samtale i etterkant.

Meld på deg og din kirke idag!