Lederkurs 2023: Avansert bygging

Moi

Påmelding
Legg til kalender 08/10/23 10:0008/13/23 10:00 Europe/Paris Lederkurs 2023: Avansert bygging Velkommen til Lederskurs: Avansert Bygging, 10. august – 13. august 2023 Vi i Royal Rangers Norge gleder oss over å tilby et eget lederkurs med fokus på avansert bygging! HvaSom leder for barn og unge på tur er det avgjørende at du selv har kunnskap og trygghet rundt både innholdet og omgivelsene for turen. Derfor […]

Velkommen til Lederskurs: Avansert Bygging, 10. august – 13. august 2023

Vi i Royal Rangers Norge gleder oss over å tilby et eget lederkurs med fokus på avansert bygging!


Hva

Som leder for barn og unge på tur er det avgjørende at du selv har kunnskap og trygghet rundt både innholdet og omgivelsene for turen. Derfor inviterer vi til kanotur som både blir en opplevelse og en læring for dem som blir med. Stedet er Nordmarka utenfor Oslo, et område med villmark som også egner seg til kanopadling. Turen er lagt til 5. – 8. august 2021, og ruta går fra Mylla til Katnosa tur-retur. Disse vannene ligger ca 500 moh.

Hvem kan delta
Alle som er faste ledere og juniorledere (15-18 år) i en RR-utpost, samt dem som er i ferd med å starte et RR-arbeid kan delta på dette kurset. Tidligere har vi arrangert Advanced NTC med ulike læringstema kun for dem som allerede har gjennomført Nationalt Training Camp (NTC). Siden vi ønsker at flere skal få mulighet til å tilegne seg kompetanse om ferskvann-turer, åpner vi nå for alle RR-ledere. Turen krever ikke spesielle ferdigheter eller forkunnskap fra deltakerne.