Medarbeidersamling Pinsebevegelsen

Quality hotel Gardermoen

Legg til kalender 10/19/23 10:0010/20/23 10:00 Europe/Paris Medarbeidersamling Pinsebevegelsen Det er riktig at Pinsebevegelsen er en menighetsbevegelse, men for at menighetene skal ha det godt, må også lederne ha det godt. Samlet er vi et kollegafellesskap av pastorer og ledere som betjener menigheter over hele landet. Medarbeidersamlingen er til for denne gruppen.Medarbeidersamlingen består av spennende foredrag, dyptpløyende gruppesamtaler og godt med tid til fellesskap. […]

Det er riktig at Pinsebevegelsen er en menighetsbevegelse, men for at menighetene skal ha det godt, må også lederne ha det godt. Samlet er vi et kollegafellesskap av pastorer og ledere som betjener menigheter over hele landet. Medarbeidersamlingen er til for denne gruppen.
Medarbeidersamlingen består av spennende foredrag, dyptpløyende gruppesamtaler og godt med tid til fellesskap.

Neste medarbeidersamling arrangeres 19. – 20. oktober på Quality Hotel Gardermoen. 

Dave Smith besøkte oss på Led23. Hans besøk var til stor glede og oppmuntring for oss alle. Etter 40 år i vital tjeneste har Dave skrevet en bok med tittelen «God’s Plan for Your Wellbeing».

Med utgangspunkt i disse tankene har han også utviklet «en pakke» med undervisning, tips og refleksjonsspørsmål som belyser seks områder som hjelper oss å finne en god balanse i liv og tjeneste.

Vi gleder oss til å ha Dave med oss på medarbeidersamlingen og vi gleder oss til å dele dagene sammen med deg.

Program og påmelding finner du her.

Vi vil oppfordre deg til å melde deg på så snart som mulig, slik at vi i dialog med hotellet kan sikre at det er plass til nettopp deg. 

Velkommen! 

Lurer du på mer om medarbeidersamling eller vil komme i kontakt?
Send en mail til post@pinsebevegelsen.no