Regional ledersamling Royal Rangers (sør)

Sollia 3, 4521 Lindesnes, Norge

Påmelding
Legg til kalender 11/19/22 10:00 11/19/22 16:00 Europe/Paris Regional ledersamling Royal Rangers (sør) Royal Rangers Norge ønsker å samle, inspirere og undervise ledere fra alle de forskjellige utpostene. Målgruppen er alle type ledere som er med i RR-arbeid lokalt, både utpostledere, patruljeledere, medledere og juniorledere, og personer som er nysgjerrige på å starte opp Royal Rangers i sin kirke. Er du fra andre områder av landet enn øst […]

Royal Rangers Norge ønsker å samle, inspirere og undervise ledere fra alle de forskjellige utpostene. Målgruppen er alle type ledere som er med i RR-arbeid lokalt, både utpostledere, patruljeledere, medledere og juniorledere, og personer som er nysgjerrige på å starte opp Royal Rangers i sin kirke. Er du fra andre områder av landet enn øst og vest, er du selvfølgelig velkommen! Meld deg på der det passer best for deg å delta. 

Dette blir hele lørdager der vi legger til rette for fellesskap og nettverk, mat og samtale, men også undervisning og erfaringsutveksling.
Denne høsten fokuserer vi på ledertrening.

Vi er sikre på at alle som deltar vil få med seg noe matnyttig hjem, enten det er bevisstgjøring, konkrete ideer, andres erfaringer eller nye relasjoner.