Royal Rangers – regional ledersamling Øst

Øst

Royal Rangers Norge ønsker å samle, inspirere og undervise ledere fra alle de forskjellige utpostene. Målgruppen er alle type ledere som er med i RR-arbeid lokalt, både utpostledere, patruljeledere, medledere og juniorledere, og personer som er nysgjerrige på å starte opp Royal Rangers i sin kirke. Er du fra andre områder av landet enn øst og vest, er du selvfølgelig velkommen! Meld deg på der det passer best for deg å delta.  

Ledersamlingen for øst blir en del av trosoopplæringsdagene til Pinse Ung, og du får derfor også solid lederundervisning sammen med ledere for de andre verktøyene vi har. Underveis i dagen deler vi programmet inn i ulike spor, og her får RR-lederne møte hverandre med tilpasset innhold.

Temaene for undervisningen blir hentet fra kompetansemålene i NTC-kurset (National Training Camp). Vi er sikre på at alle som deltar vil få med seg noe matnyttig hjem, enten det er bevisstgjøring, konkrete ideer, andres erfaringer eller nye relasjoner. 

Påmelding til regional ledersamling Øst: https://bit.ly/3jzVOY0

Ønsker du å heller delta på et tilsvarende arrangement 6. november i vest? Påmeldingen til regional ledersamling Vest finner du her.