Royal Shield

Legg til kalender 05/18/23 10:00 05/21/23 10:00 Europe/Paris Royal Shield Royal Rangers Norge, sammen med lokal arrangør RR Haugesund, har gleden av å invitere til Royal Shield 18. – 21. mai 2023 på Haugalandet! Det betyr så mye for oss å samles på tvers av utpostene.Dette blir en ekte leir med teltliv, flaggheising, møter, aktiviteter, patruljerop, leirkvelder, Jesus-fokus, nye vennskap og alt som hører med. […]

Royal Rangers Norge, sammen med lokal arrangør RR Haugesund, har gleden av å invitere til Royal Shield 18. – 21. mai 2023 på Haugalandet!

Det betyr så mye for oss å samles på tvers av utpostene.
Dette blir en ekte leir med teltliv, flaggheising, møter, aktiviteter, patruljerop, leirkvelder, Jesus-fokus, nye vennskap og alt som hører med.

Selve Royal Shield er en ferdighetskonkurranse beregnet for Utforskere (7.- 9. klasse), og hver utpost kan stille så mange lag de får til. Det er mulig å supplere laget med yngre deltakere. Rangere (10. klasse og opp) kan også stille egne lag, men disse konkurrerer ikke om skjoldet.

I tillegg kommer det til å være tilbud om aktiviteter for de yngste mens konkurransen pågår, sånn at alle har noe gøy å holde på med. Nytt av året blir også en konkurranse blant lederne – kanskje ikke like seriøs som selve Royal Shield-konkurransen – men forhåpentligvis til glede og underholdning for speiderne!

Hvem drar seirende hjem med det flotte, kongelige skjoldet?

Hvem kan være med?
På selve leiren er hele utposten velkommen – med både startere, oppdagere, utforskere og rangere.
Utforsker-lag stiller til selve Royal Shield-konkurransen. Her kan dere supplere med yngre deltakere, men pass på at laget blir så selvstendig som mulig sånn at de kan gjennomføre oppgavene.
Ranger-lag kan delta i de samme oppgavene som Royal Shield, og det utropes en vinner blant lagene, men de har ikke mulighet til å vinne skjoldet.

Konkurransen:
Oppgavene i konkurransen er ut fra semesterplanene og temaene i RR sitt undervisningsopplegg, og lages av de utpostene som deltar på Royal Shield. Ved påmelding velger dere den konkurranse-grenen dere ønsker å forberede. Det er første mann til mølla når det gjelder valg av emner.

Vær kreative og gjør oppgaven interessant, litt utfordrende, men samtidig på et nivå som gjør at deltakerne kan kjenne på mestringsfølelse. Temaene det velges mellom er:
RR-kunnskap, Bibel, natur, pioner, tur, mat, førstehjelp, utstyr, samfunn og miljø.

Stedet:
Leirstedet blir på Haugalandet. Plassen er ikke endelig avklart. Vi oppdaterer dette så snart som mulig.

Program:
Torsdag 18. mai kl 18: Området åpnes for deltakerne
Søndag 21. mai kl 13: Utpostene reiser hjem
Mer detaljert program kommer.

Pris og påmelding:
Pris pr deltaker og leder er 450,- Dette dekker leie av leirsted, toalett- og dusjbrakker og annet utstyr, honorar og reiseutgifter for hovedbidragsytere. Eget leirmerke til alle deltakere.
Hver utpost ordner selv med mat til sine deltakere.

Har dere spørsmål rundt dette, kontakt oss på post@royalrangers.no eller ring 468 26 872.