Studiereise til Orange Conference

Atlanta, USA

Påmelding
Legg til kalender 04/24/23 10:0005/02/23 10:00 Europe/Paris Studiereise til Orange Conference Pinse Ung arrangerer studietur til ORANGE CONFERENCE 2023, ATLANTA. Turen er spesielt tiltenkt pastorer, barne og ungdomsledere i pinsebevegelsen. Merk at det er begrenset med plass, og at studieturen er for en spesiell målgruppe. Pris: Inkluderer flybilletter Oslo-Atlanta t/r, konferansen, dobbeltrom på Quality Inn m/enkel frokost, og transport under oppholdet*– Barne- eller ungdomsleder: 10.900,- (inkludert sponsing fra […]

Pinse Ung arrangerer studietur til ORANGE CONFERENCE 2023, ATLANTA. Turen er spesielt tiltenkt pastorer, barne og ungdomsledere i pinsebevegelsen. Merk at det er begrenset med plass, og at studieturen er for en spesiell målgruppe.

Pris: Inkluderer flybilletter Oslo-Atlanta t/r, konferansen, dobbeltrom på Quality Inn m/enkel frokost, og transport under oppholdet*
– Barne- eller ungdomsleder: 10.900,- (inkludert sponsing fra Pinse Ung)
– Hovedleder: 13.000,- (inkludert sponsing fra Pinse Ung)
*Om du ønsker å fly fra annen flyplass, så må du ankomme dagen før pga tidlig avreise

Invitasjon studiereise Orange 2023

PROGRAM
*Foreløpig program – detaljert program ettersendes deltagere

Mandag 24.april
Avreise fra Gardermoen 06.25
Ankomst Atlanta 15.35 (lokal tid)

Tirsdag 25. april
Fagdag og bli-kjent dag

Onsdag 26. april
Orange conference fra 13.00

Torsdag 27. april
Orange conference hele dagen

Fredag 28. april
Orange conference hele dagen

Lørdag 29. april
Fridag

Søndag 30. april
Vi besøker ulike kirker

Mandag 01. mai
Evaluering og samtaler
Avreise Atlanta 22.30 (lokal tid)

Tirsdag 02. mai
Ankomst Gardermoen 16.20

HVA ER ORANGE CONFERENCE?

Orange er et tankesett rundt viktigheten av at kirken og hjemmet sammen gjør en innsats for å se barn og ungdom vokse opp med en solid tro.

Det er så mange flere hverdager enn søndager. I løpet av et år er det så mange flere bilturer, middager og kveldsstunder i hjemmet enn det er barnekorøvelser, speidersamlinger, tentrosamlinger eller ungdomsmøter. Trosopplæringen bør ikke være kirkens ansvar alene.

Orange-tankegangen er tydelig på at hver aldersfase i oppveksten er viktig, og at man spesielt må sette fokus på å skape gode overganger mellom disse fasene.

Hvorfor akkurat Orange? Hvis den betingelsesløse kjærligheten fra familien – som er det røde, jobber samkjørt med lyset fra kirken – det gule, kan vår innflytelse på den neste generasjonen være så mye mer effektiv.

Du kan lese mer om konferansen her.