Ufestivalen 2024

Hedmarktoppen

Påmelding
Legg til kalender 06/27/24 10:00 06/30/24 10:00 Europe/Paris Ufestivalen 2024 Vi tror at Ufestivalen er årets viktigste og beste ungdomsfestival. En 4 dagers fest med Jesus, vennskap og morro! Ufestivalen er en ungdomsfestival ut i fra Pinsebevegelsen i Norge. Målgruppen er13-19 år. Ufestivalen drømmer om å å være en ressurs for at lokale kirker og ulike ungdomsmiljø over hele landet inspireres og vokser. Ufestivalen er […]

Vi tror at Ufestivalen er årets viktigste og beste ungdomsfestival. En 4 dagers fest med Jesus, vennskap og morro!

Ufestivalen er en ungdomsfestival ut i fra Pinsebevegelsen i Norge. Målgruppen er13-19 år. Ufestivalen drømmer om å å være en ressurs for at lokale kirker og ulike ungdomsmiljø over hele landet inspireres og vokser. Ufestivalen er en festival som peker på Jesus, gir ungdommer en følelse av tilhørighet, og mulighet til å være del av noe større.

Hvert år samles over 1000 ungdommer fra hele landet seg til 4 dager med Jesus, vennskap og morro på Hedmarktoppen på Hamar. I løpet av dagene vi er samlet skjer det møter, aktiviteter, konserter og masse, masse gøy. Ufestivalen er mer enn en festival og ønsker at at festivalopplevelsen skal få betydning for livet ut over den langhelgen festivalen varer. Om du kommer aleine eller reiser som en del av en gruppe. Du er så velkommen!

Mer informasjon kan du finne her