Er du mellom 15 og 20 år arrangerer Royal Rangers J-NTC og Lederkurs på Harestua utenfor Oslo, 9.-12. mai. Nå er muligheten der, for å bli med en flott gjeng på tur, ha fellesskap og moro. Få god undervisning og kanskje lære noen nye ferdigheter.

Alle deltakere vil følge samme undervisning denne helgen, og lurer du på hva J-NTC er, så er dette Royal Rangers ledertreningskurs for deg i alderen 15-19 år. Det blir undervisning i lederskap og hva det innbærer og være en leder i Royal Rangers. Du vil øke på samarbeid og selvstendighet i patruljer. Kanskje lurer det noen nye surringer. Eller du få noen nye erfaringer for hvordan du kan oppholde deg i naturen. Men, ikke minst vil du få god tid til å bli kjent med de andre deltakerne som kommer inn fra andre deler av landet. Dere kan bygge gode relasjoner til hverandre og være med på å skape felles møteplasser med hverandre.

Vi gleder oss til å se flest mulig på J-NTC 2024 i mai.

Kursholder: Magnus Hjortland.

Magnus kommer fra Kristiansand og er utdannet lærer i natur, friluftsliv og idrett. Har gått på friluftslivslinjen på Hedmarktoppen folkehøyskole.

Han trives godt med sekken på ryggen, klart for topptur, jakt, skiturer og mye mer.

Magnus er kursinstruktør i Royal Rangers Norge og har vært med på NTC, J-NTC tidligere. Magnus har bred kunnskap om Lederskap, friluftsliv, forvalterskap og førstehjelp.

Magnus elsker naturen og elsker å undervise.

Påmelding til J-NTC / Lederkurs finner du under.