Velkommen til LED23, torsdag til lørdag 12. 14. januar i Nova Spektrum Lillestrøm! Tre samlende, byggende og inspirerende dager for ledere i Pinsebevegelsen.  Dager laget for deg, ditt team og din kirke.

LED23


Informasjon

Endelig! Ja, endelig kan vi snart møtes igjen fysisk til LED konferanse!
Verdien av å komme sammen som ledere, dele erfaringer og lære noe nytt er uvurderlig – og selv om den digitale sendingen i vinter gikk bra, så slår fysisk digitalt hver dag!


Nytt av året er at vi har flyttet konferansen til Nova Spektrum Lillestrøm, tidligere kjent som Norges Varemesse, på Lillestrøm.
Merk deg også tidspunktet, 12. – 14. januar, som vil si at vi får en god og fokusert start på året sammen.

Med Nova Spektrum får vi mer nærhet til Gardermoen og Oslo med både tog, buss og bil. Konferanselokalene er fine og holder høy standard, og vi bevarer fellesskapsfølelsen med bespisning på stedet, gode fellesarealer og skikkelig Led-stemning.


Inspirasjonen, påfyllet, oppmuntringen, gøy-faktoren og møtepunktet med kolleger og venner tror vi blir gjenkjennelig og av god gammel LED-kvalitet.

Med overskriften ‘Sammen om kirken’ setter LED23 fullt fokus på essensielle ingredienser i en sunn, solid og sulten lokal kirke.
Vi leser i apostlenes gjerninger om urkirken som trofast holdt seg til noen essensielle ingredienser som “oppskrift” på menighetsbygging.

Gjennom seminarer, møter, intervjuer, vitnesbyrd, bønn og lovsang ønsker vi å belyse noen tidløse bibelske søyler som står seg også for oss som gjør menighet i dag.
Vi er overbevist om at trofasthet til fundamentet, fellesskapet, formidlingen og spiritualiteten fortsatt er det som gjør menigheten sunn, solid og i stand til å møte morgendagen.


På torsdagen starter vi med nye og spennende fagsamlinger fra kl. 12.00, hvor du kan velge i lærerike sesjoner som tar for seg:

  • Barn og ungdom
  • Diakoni og samfunn
  • Lederutvikling
  • Menighetsutvikling
  • Misjons- og migrantarbeid
  • Lovsang
  • Media og digital kirke

Senere på kvelden samles vi til kick off-møte kl. 19.00 med Øystein Gjerme.

Vi har friske og spennende bidragsytere fra vårt langstrakte land, og Pinse Lovsang (LED Lovsang) leder oss i tilbedelse. Mer om hvem som bidrar og hvem de er, kommer fortløpende utover høsten.

Nytt av året er at vi avslutter lørdag kveld, så du rekker å feire gudstjeneste hjemme på søndag, eller kanskje besøke en spennende kirke i Oslo og omegn?

Sammen skaper vi et miljø av læring, deling og utvikling.
Sammen blir vi bedre som ledere, og vi gleder oss stort til å møtes igjen.
Sammen rundt Jesus – sammen som pinse-Norge – sammen om kirken.

Få med deg teamet, tips din leder eller bare gjør deg klar selv – påmeldingen finner du på checkin.no eller på nettsiden her!

Følg med på denne siden og våre sosiale kanaler for oppdateringer og påmeldingslenke.

Vi ses på LED23!