Ny ressursplattform Pinse Ung

Vi har nå gleden av å introdusere våre nye nettsider samt alle verktøy og utvidede ressurser på https://pinseung.no. Dette gjelder verktøyene Jesus Hele Livet, Helt Konge, Royal Rangers, tentro, Trygge kirker, samt den nye ressursbanken med trosopplæringsmateriell.  Vi tror dette vil forenkle brukeropplevelsen og gi deres kirke en enklere tilgang til våre ressurser. 

Merk: 

  • pbukompetanse.no legges ned fra 01. mars, og du vil ikke lenger ha tilgang på denne siden.
  • Betaling for tilgang til Royal Rangers eller tentro vil ikke bli fakturert / trukket før høsten 2021. Skal du ikke ha dette videre, må du si opp lisensen innen 01. august. 
  • Vi anbefaler at hver kirke kun har én konto. Dere gir brukernavnet og passordet til lederne som skal ha tilgang til de ulike ressursene dere har kjøpt tilgang til.
    (Det vil etter hvert komme en mulighet for å opprette «underbrukere» som kan få tilgang til alle ressurser som «hovedbrukeren» har kjøpt tilgang til)
     

Du må nå utføre følgende steg:

1: Gå til https://pinseung.no/opprett-konto/ Fyll ut påkrevd informasjon og klikk «Opprett bruker». Du blir nå logget inn og sendt til «Min konto» siden, men har foreløpig ikke tilgang til noen av ressursene. For å få tilgang gjør du følgende:

–    «Mine lisenser» viser lisensene/verktøyene du har tilgang til. Står det «Ikke medlem» har du ikke tilgang til noen lisenser/verktøy ennå.

–    «Endre kortdetaljer». Registrerte du betaling med kort kan du endre kortdetaljene her. 

–    «Kjøp lisenser». Her kan du kjøpe tilgang til de ulike ressursene

–    «Avslutt lisens». Avslutt lisens her før neste trekkdato om du ikke ønsker å beholde tilgangen. 

–    «Rediger profil». Her endrer du navn, e-postadresse og passord.

2: Klikk på «Kjøp lisenser»

–    Her vises de ulike lisensene/verktøyene vi har. Alle som kjøper lisens til og bruker Jesus Hele Livet-trosopplæringsplanen får halv pris på Royal Rangers-lisens og/eller tentrolisens. Produktene må i så fall kjøpes av samme brukerkonto.

–    Det er viktig at du skriver inn menighetens navn under «Firmanavn». Skriv navnet slik dere har oppgitt det i Brønnøysundregisteret.

–    Fyll ut obligatoriske felt. Les gjennom personvernregler samt vilkår og betingelser. Klikk «Send ordre»

Du har nå tilgang til ressursene du har kjøpt. Dette ser du når du klikker på «ressurser» i toppmenyen.


Har du spørsmål rundt dette, ikke nøl med å ta kontakt med teknisk ansvarlig Per Kristian Løve på pk@pinseung.no eller telefon 975 36 007.