Årets påskehefte og påskeressurser til din kirke

Vi har i år laget et aktivitetshefte som du i din kirke enten kan printe ut, eller som vi anbefaler, bestille ved et trykkeri nær deg. Dette heftet inneholder både påskehistorien og aktiviteter barn og unge kan gjøre påskedagene.

Klikk på bildet om du ønsker å se nærmere på innholdet.

Bruker du materialet i din kirke, la oss få en tilbakemelding på hvordan det fungerer for dere. Slik kan vi høste erfaringer senere. Send oss gjerne en mail på. ole@pinseung.no

Påskeheftet til Pinse Ung er gratis, men vi anbefaler dere som trykker heftet å ta inn en liten sum for å dekke printkostnader. Vi vet at flere kirker vil bruke dette heftet som en mulighet å ta inn kontingent, enten for barnekirka eller søndagsskolen.

Hvis du velger å sende heftet til ditt lokale digitaltrykkeri, legger vi ved e-posten du kan sende dem. E-posten forteller litt om hvilke format heftet er laget i, og også hvilke typer papir som kan fungere godt som et aktivitetshefte. Du finner nedlastbare filer i linkene under.

Når du sender inn en bestilling til trykkeriet kan du skrive dette:
 
Hei, vi ønsker å bestille vedlagt PDF. 40 sider , A4 format.
Antall:
 
A4 format
Stiftbinding
Papir
120g  gsm matt papir på innmat ( det skal være fint for barn og tegne på.)
200 g  gsm gloss papir på omslag

Vi håper dette er til nytte for deg i din kirke. På Pinse Ung sin ressursside finner du også en mengde andre ressurser til deg som skal holde andakter, skal ha aktivitet på leir, eller påskevandring i ungdomsgruppa.  Vi har laget en digital påskevandring på Instagram med tips til bibelsteder og andakter/sanger som du kan resposte til ditt lokale ungdomsmiljø.

Vi vil gjerne hjelpe deg i din lokale kirke. Enten det er med kurs, rapporteringer eller ressurser. Om du har gode innspill på ressurser eller kurs du kunne tatt bruk for i din kirke, send oss gjerne en mail, så vi kan skape flere ressurser som gagner alle.

Vi sender regelmessig ut oppdateringer fra Pinse Ung til deg som er interessert i barne- og ungdomsarbeid. Det kan være hilsener, nye ressurser slik som nå, eller ulikt innhold fra våre verktøy. Meld deg på nyhetsbrevet her å få med deg de siste oppdateringene fra oss.

Få hilsen og oppdateringer fra Pinse Ung!

Invalid email address