Ufestivalen

Ufestivalen er en bevegelse av unge mennesker som ønsker å kjenne Jesus og gjøre han kjent. Vi er en nasjonal ungdomsfestival med et hjerte om å bety en stor forskjell for den lokale kirken. Vi ønsker å utruste ungdommer til å leve med Jesus hver dag, hele året.


Om Ufestivalen

Ufestivalen er Pinse Ungs ungdomsfestival, hvor målgruppen er 13-19 år. Vi ønsker å se den lokale kirken og de forskjellige ungdomsmiljøene inspireres og vokse. Ufestivalens mål er å være en festival som peker på Jesus, gir ungdommer en følelse av tilhørighet, og et bilde av noe større. Vi tror at Ufestivalen kan gi ungdommer et glimt av hvordan fremtiden kan se ut, når flere ungdommer søker kirka og Gud.

JESUS
Ufestivalen vil at tenåringer skal få et ekte, nært og et personlig møte med Jesus. Vi er overbevist om at når hundrevis av ungdommer får et møte med Jesus kan det forvandle byer, skoler og kirker.

VENNSKAP
Vi tror at Ufestivalen er et sted hvor ungdommer får gode vennskap som varer. Vi ønsker at norges ungdomsarbeid skal være preget av gode venner som heier frem det beste i hverandre, snakker positivt, og lever et liv som peker på Jesus.

MORRO
Sist men ikke minst ønsker vi å ha det morro! Ønsker du å komme i kontakt med oss, vil vi gjerne høre fra deg.

Send en mail til ufestivalen@pinseung.no