Årets hippeste julegave

Pinse Ung

Pinse Ung

Ufestivalen er blant de viktigste bidragsyterne til at ungdom og tenåringer får et møte med Jesus, og får bygge fellesskap med andre troende på egen alder. Dette kan du som voksen få være med å bidra til. Opplevelser er med på å skape minner som bevares i lang tid. Hva er vel mer verdifullt enn å gi åndelige opplevelser til neste generasjon?

Det er fantastisk å se hvordan ungdom vokser og tar nye steg i tro. De fleste tar valget om å følge Jesus før de er fylt 19 år. Hvor mange av oss har ikke erfaringer fra leir hvor vi tok valg som definerte vårt trosliv? Du som forelder, tante eller besteforelder har en gyllen anledning til å videreføre viktigheten av å prioritere gudsrelasjonen i fellesskap med andre.

Kanskje har du barn eller barnebarn som ønsker å dra på festival til sommeren? Det er en super julegave å gi til tenåringen. Kanskje kan du til og med gi dem to festivalpass til Ufestivalen, slik at de kan ta med seg en venn? Det er en investering for deres trosliv og for deres fremtid, og vi vil derfor oppmuntre til å vurdere dette som årets julegave

Bli med å skape gode opplevelser i en viktig sesong for ungdommer.
Takk for at du er med på å skape en forandring i ungdommers liv!