Barnas bibelpod – sesong 1 og 2

Høst og vinter er ventetid, innetid, kosetid. Hva er vel bedre da, enn å finne frem Barnas bibelpod fra det stedet hvor du streamer, eller bare følge linkene under her. Kanskje er det første gang du hører det, kanskje er det på tide med et gjenhør. Her får du en spennende podcast for barn og familier, rett hjem til din høytaler.

I Barnas Bibelpod møter vi Hanna og Jakob. De tar følge hjem etter skolen og finner en mystisk boks i skogen. Det er en tidsmaskin og de får kontakt med Lukas. Kan de snakke med en som levde for 2 000 år siden?

Hva er Barnas Bibelpod?

Barnas Bibelpod er en morsom og engasjerende podkast for barn og familier skrevet av Føbe Elise Edvardsen (barnepastor i Filadelfiakirken Sarpsborg).

Barnas Bibelpod var en ide som vant Tro og Mediers utviklingsstipend høsten 2020. Sammen med Harald og Simon Høidahl har de utviklet hørespillet som består av 2 sesonger.

Barnas Bibelpod har blitt et samarbeid mellom Tro og medier, TV Inter, Bibelselskapet, Awana Norge, Pinse ung og Filadelfiakirken Sarpsborg.

Hanna og Jakob

Vi blir kjent med Jakob og Hanna som går på samme skole. De er venner og går ofte sammen hjem fra skolen. Langs veien snakker de om litt av hvert, men ofte er det om Tobben. Han er en irriterende fyr.

Dette er noen av spørsmålene som Jakob og Hanna stiller og som det samtales om.

En dag hører Jakob en pipelyd i skogen. Hannah er sikker på at det ikke er noe å bry seg om, men Jakob er nysgjerrig og vil lete.

De finner en boks som setter dem i kontakt med Lukas og han forteller om hvordan det er å tro på Jesus etter at Jesus drar til himmelen.

  • Hvem er Den Hellige Ånd?
  • Hvor er Gud når onde ting skjer?
  • Hvordan kan vi vite at noe er sant?

Bli med og lytt på podcasten. Vi har linket opp sesong 1 og 2 under. Så nå er det bare å lytte og like.