Endelig!

Pinse Ung

Pinse Ung

I hele 561 dager har vi stått løpet gjennom pandemi og restriksjoner, og er endelig i mål! Vi har måttet tilpasse, avlyse, nedskalere, endre og gjøre ting digitalt. Generelt har vi måttet bryne oss på mye vi aldri før har gjort. Det har vært slitsomt, men vi har klart det! Og tenk så mye vi har erfart og lært på veien. Det er noe å være takknemlig for.

Men nå har vi en ny tid fremfor oss! Nå er det tid for å se frem mot alt det vi skal få lov til å oppleve i våre barne- og ungdomsarbeid. Uten tanke på munnbind, meter og restriksjoner.

Fellesskapet, som er en av bærebjelkene i kirken, har blitt utfordret og virkelig satt på prøve. Vi har savnet å møtes og virkelig kunne se hverandre. Nå kan vi igjen begynne å stabilisere, støtte opp og forme fellesskapene til det det var ment å være. Nå gjelder det å bygge, men ikke nødvendigvis slik vi gjorde før korona. Fokuset er trygge, stødige og inkluderende  fellesskap, der barn og ungdom kan bli bedre kjent med Jesus!

Min bønn for den kommende tiden er at vi tar med oss læringen og erfaringen videre, og at vi bruker det i prosessen for å bygge gode miljøer for barna og ungdommene våre. Barn og unge trenger Jesus mer enn 
noensinne. De har behov for å samles, få nye gudsopplevelser, og de trenger å oppleve at det er gøy å være i kirken!

La oss igjen skape kontinuitet og trygghet i våre arbeid.
La oss sammen skape ukens høydepunkt!

– Ida Danielsen, nasjonal leder for tentro og tweens –