Gi Jesus videre

Q42 Kristiansand

Legg til kalender 11/01/24 10:00 11/02/24 10:00 Europe/Paris Gi Jesus videre Gi Jesus videre er en konferanse for deg som vil at de som vokser opp får en tro på Jesus som varer livet ut. Om du er frivillig i en menighet eller ansatt; om du har ansvar for de yngste barna eller menighetens eldste; om du har barn eller ikke: Vi vil utruste deg til å […]

Gi Jesus videre er en konferanse for deg som vil at de som vokser opp får en tro på Jesus som varer livet ut. Om du er frivillig i en menighet eller ansatt; om du har ansvar for de yngste barna eller menighetens eldste; om du har barn eller ikke: Vi vil utruste deg til å snakke med barn og unge om tro, slik at troen blir varig.

Hver for seg betyr både hjem og kirke mye for hva de unge velger å tro på. Men om hjem og kirke samarbeider, vil troen på Jesus i langt større grad formidles til barna slik at den blir slitesterk og varig. 

Kirken er verdens lys og har fargen gul; hjemmet er kjærlighetens arnested  og har fargen rød. Blander vi dem, får vi oransje. Det er derfor vi sier at Gi Jesus videre er oransje!