HANDARBEIDSGRUPPE

Er du glad i strikking? Eller har du fått med deg at perling har blitt trendy? Kun fantasien setter grenser for hva man kan invitere til for å treffe ungdom. Her er noen tips!

Forslag til håndverksprosjekter

PERLING

Dette er et prosjekt perfekt for tenåringene! 

Å tre perler på en snor har blitt en trendy aktivitet blant barn og unge, . Perlene det går mest av er såkalte rocaillesperler, som er av glass og gjerne i alle slags farger.

REDESIGN

Gjenbruk og redesign er definitivt ingen døgnflue! Ungdommer, unge voksne og eldre, gjenbruk og redesign er like aktuelt for alle. Kanskje noen eldre i menigheten kan bistå med materiale og erfaring? Og hvorfor ikke knytte menigheten tettere sammen gjennom å samle generasjonene? 

STRIKKING

Noen kan strikke, andre har aldri rørt strikkepinnene etter det hullete kunst og håndverk-skjerfet i 9. klasse. Hva med å invitere ungdommene til kurs? “Grete lærer deg å strikke!” Kanskje har også noen i menigheten garnrester og pinner de kan gi bort? Det blir sikkert en del masker mistet, men relasjoner tjent!

MALING

Det koster kanskje litt å handle inn lerret og maling, men stemningen er ofte så god når flere maler sammen i et rom! Sett på stemningsmusikk, tenn noen lys og sett frem litt snacks, så er mye gjort.

Tips 1: Om du er ofte på bruktbutikker og ser billige bilder på lerret, disse kan brukes om igjen! Ett par strøk med hvitmaling, så har du blanke ark!

Tips 2: Maling kan ofte være litt terskel å komme i gang med, hva skal jeg lage? Den beste kunsten starter oftest med å kopiere andre! Gå igjennom hele Pinterest om du må!

Utstyr til perling kan kjøpes på nett her:

Forslag til mønster som kan kjøpes: (redesign)

Få hilsen og oppdateringer fra Pinse Ung!

Invalid email address