Impact Benelux: 7. – 16. juli 2023

Pinse Ung

Pinse Ung

Vi har fått invitasjon fra Pentecostal Youth of Europe (PEF) til å bli med på Impact Benelux. PEF er et nettverk av 60 samarbeidende pinsebevegelser over hele Europa med en visjon om å nå ut i Europa med Guds evangelium. Fra Norge er det Jesus Revolution som arrangere reisen ned til konferansen, og vi ønsker å anbefale deg å bli med på denne reisen.

Hva om du kunne bruke en uke av ditt liv for å påvirke menneskers evighet i Belgia, Nederland og Luxenburg. Uavhengig av om du har stor frimodighet, eller om du aldri har delt din tro på Jesus før, Gud kan bruke deg til å dele evangeliet i land som virkelig trenger det.

Benelux er en veldig spennende region som betår av tre land: Nederland, Belgia og Luxenburg. Belgia er kjent for sin kultur, historie, sjokolade og vafler. Luxenburg er kjent som det rikeste landet i verden. Amsterdam er hovedstaden i Nederland og er kjent for å ha innbyggere fra 175 forskjellige nasjoner. Rundt 30 millioner mennesker bor i Benelux, og mange av disse har aldri før hørt evangeliet på en relevant måte. Du kan være med å forandre dette, når vi først skal samles for å trene for deretter å spre oss ut over hele Benelux for å preke og vise Guds kjærlighet. Ikke gå glipp av denne muligheten!