I julen feirer vi at Jesus , Guds sønn, ble født her på jorden. Tiden før julaften kaller vi advent, da venter vi på Jesus og den store dagen. Mens vi venter vil vi minnes det som skjedde, sammen som familie og som kirker.

Pinse Ung er stolte av årets julehefte som man kan bruke gjennom hele advent og i julehøytiden. Du kan velge å bruke dette i din barnekirke, i tweens gruppa eller gi det som en ressurs i hjemmet. 

I dette heftet finner du andakter til de fire søndagene gjennom advent. En tegneserie om det store mirakelet i Betlehem, bibelleseplan for hele advent og  aktiviteter man kan gjøre både ute og inne. Vi tror at dette heftet kan hjelpe hjemmene til å sammen sette fokus på julens budskap! 

Du vil finne juleheftet i Pinse Ung sin nettbutikk. Der vil du kunne forhåndsbestille ferdige trykte hefter frem til 10. november. Eller du kan kjøpe en ferdig PDF-trykkfil du kan ta med til ditt lokale trykkeri. Vi anbefaler at du velger å trykke heftet på litt tykkere papir slik at det er enkelt å tegne på.

Juleheftet er en av flere muligheter til  å ta inn kontingent!

Til påske valgte flere kirker å bruke aktivitetshefte som en mulighet til å ta inn kontingent. Vi oppfordrer deg som leder for en gruppe, og også gjøre dette gjennom juleheftet. 31. desember er fristen for å samle inn kontingent. Dette gjelder alle Pinse Ung grupper. Ikke vent med å ta inn kontingent, men gjør det i dag fra så mange som mulig i din gruppe. Minimum 50 kroner fra de i din gruppe, utløser minst 250 kroner fra Pinse Ung pr. tellende medlem. Gå ikke glipp av denne muligheten! 

Vi håper at dette julebladet skal være med å legge til rette for advent med Jesus i fokus. Ønsker dere alle en velsignet førjulstid.

Juleheftet sendes til trykk 10. November 2023. Husk å bestill hefter til din kirke innen da. Heftene sendes ut til deg så fort vi mottar dem fra trykkeriet.