Lysere tider!

Einar Myreng

Einar Myreng

Januar går for fullt mot slutten, og det er vel den mest spesielle januarmåneden jeg har opplevd i mitt liv. Det har vært mange og krevende utfordringer for oss alle. Det kan nok føles som at vi har startet året med “håndbrekket” på, og at vi ennå ikke har kommet ordentlig i gang året 2021. For noen har den siste tiden vært et slag i magen, for andre en pust i bakken. Vi må bruke muligheten til å samle krefter, samtidig som vi forbereder oss for tiden fremover.

Vi i Pinse Ung vet så inderlig godt at situasjonen selvfølgelig er krevende for mange av dere, og vi oppfordrer dere: Ikke sitt alene med skuffelsen eller frustrasjonen! Ikke nøl med å ringe oss på kontoret om du vil prate med noen. Utfordringen for oss alle er å holde motet oppe og jobbe med å forberede oss til åpning og igangsetting av alle grupper i våre kirker etterhvert som det blir mulighet for det. Det går mot lysere tider både årstidsmessig, og med tanke på at ting vil komme i normal gjenge igjen. Jeg tror vi alle ser frem til å kunne samle barn og unge til aktiviteter, og at dette kan skje snart som mulig.

I dag har regjeringen bevilget ytterligere midler som skal stimulere til aktivitet utover våren og ikke minst sommeren 2021. Dette er et tydelig signal på at arbeidet som gjøres i våre grupper og kirker er av stor betydning! Det er viktig at vi løfter blikket og ser opp og fremover, samtidig som vi tar vare på hverandre i disse krevende tider. Sist men ikke minst; ha tiltro til Gud og hans evne til å gi oss styrke midt i utfordringene vi møter i vårt daglige liv. Fatt mot! Det går mot lysere tider!

Einar Myreng
Daglig leder PBU