Ny festivalsjef for Ufestivalen!

Pinse Ung

Pinse Ung

Ting skjer i Ufestivalen! I løpet av august gir Rebekka Lundh seg som festivalsjef, og Benedikte Drivdal Bjerknes kommer inn.

Rebekka har ledet Ufestivalen de siste tre årene. “Det har vært tre helt forskjellige år, med tre ulike former for festival, men summen har vært den samme. Jesus, vennskap og morro! Vi har sett behovet for at Ufestivalen eksisterer, og det har vært en ære å jobbe med mennesker som brenner for å gi Jesus videre til neste generasjon! Jeg har stor tro på at Ufestivalen vil bli tatt til nye høyder med Benedikte som påtroppende festivalsjef. Dette blir rått!”

Benedikte Drivdal Bjerknes kommer flyttende fra Moi til Oslo, hvor hun samtidig med sosionomstudiet skal jobbe i Pinse Ung med Ufestivalen. “Jeg gleder meg til å få lov til å jobbe i Pinse Ung, med målet om å gjøre Jesus kjent blant barn og unge. Det er en ære! Det et godt team i Ufestivalen fra før, som jeg gleder meg til å jobbe sammen med. Gjennom Ufestivalen skal vi gi Jesus videre til den nye generasjonen med ungdommer og ungdomsledere! Jeg ser virkelig frem til festivalsommeren 2023, og hva Gud har planer om å gjøre!”

Daglig leder i Pinse Ung, Einar Myreng, takker for innsatsen Rebekka har lagt ned. Og ønsker Benedikte hjertelig velkommen inn på laget! Med Benediktes bakgrunn som ungdomsleder i Sion Moi vet vi at Ufestivalen er i gode hender!