Over tid

Pinse Ung

Pinse Ung

Tiden det tar fra ideér og tanker blir sådd, til du kan se et fruktbart resultat, er ofte lang. Men i løpet av vekstperioden vannes og stelles det jevnlig. Derfor vil jeg heie på alle dem som står i tjeneste over tid, men som ikke alltid får tilbakemeldingene eller ser resultatet av den tiden som legges ned.

Tentro bygger sitt undervisningsår på ledere som går tett med ungdommene, og har et lidenskapelig ønske om at de skal oppleve felleskap, få nye venner og gode opplevelser. Det er mennesker som lar dem få oppdage nye ting om Gud og om sine egne talenter, og ikke minst vårt felles oppdrag. Sammen bidrar vi til å gjøre verden til en litt bedre plass å være i. 

Selv om Tentro er rettet mot ungdommene våre, oppleves verdiene som viktige på tvers av alle aldersgrupper og tjenester vi står vi. For vi kan alle samles om ønsket om å oppleve og oppdage sammen på oppdraget. Kanskje trenger vi noen som tør å sette ord på hva det betyr for dem at du gjør det du gjør? For det du gjør, vil garantert bety noe for andre du møter på veien.

Ønsker dere alle en god sommertid!

Ida Danielsen
Nasjonal leder for Tweens og Tentro