Si takk!

Pinse Ung

Pinse Ung

Paulus startet og fulgte opp mange kirker i sin tjeneste, og når vi leser brevene hans ser vi at det var mye å ta tak i og mye som skulle vært annerledes! Det kjenner jeg meg igjen i. Som leder finnes det alltid ting å forbedre, utvikle og utvide. 

Men flere ganger skriver han også: 
«Jeg takker alltid Gud når jeg tenker på dere» (Fil 1,3). 

På slutten av året kan det være lett å se på det man ikke fikk til, i stedet for det gode som har skjedd. Jeg vet ikke hva du tenker når du ser tilbake på året som har gått og de barna eller ungdommene du leder. Men uansett, husk å takke Gud! Stopp opp og takk Gud for de barna du har fått bli kjent med. Takk Gud for at han alltid er med. Takk Gud for alle frø av tro som har blitt sådd i ungdommene og for at Han lar det vokse. 

Bibelen snakker mye om å takke. Det endrer perspektivet vårt og er med å snu fokuset vårt fra oss selv til Gud. Det er godt for oss å takke.Det er også fint å bli takket! Husk å takke de frivillige som har stått med deg hele fjoråret! Ta deg tid til å sende hver enkelt en melding, kjøp en sjokolade eller skriv et takkekort.

Uansett er dette en god tid for å minne folk på at du setter pris på dem og at jobben de gjør er viktig! Takk Gud under alle forhold! For dette er Guds vilje med dere i Kristus Jesus. (1.Tess 5:18)

Og du – takk for den du er og det du gjør for barn og unge i din kirke!

Mari Kristine Ramslien Algrøy, 
styremedlem i Pinse Ung