Tentro 2.0 – For deg som vil ha mer

Har du gjennomført Tentro og ønsker å fortsette reisen? Tentro 2.0 er et perfekt valg for deg som vil være mer aktiv i kirken, ha det sosialt og bygge videre på det fantastiske året du allerede har hatt.

Hva er Tentro 2.0?

Tentro 2.0 er et oppfølgingsår etter Tentro, designet for ungdommer som vil gå dypere i sin tro og sitt engasjement i kirken. Her får du muligheten til å fortsette å vokse sammen med venner i et trygt og støttende miljø.

Hvorfor velge Tentro 2.0?

  • Videreføring av fellesskapet: Fortsett å bygge sterke vennskap og fellesskap gjennom teambuilding, samtaler og felles aktiviteter.
  • Dypere bibelundervisning: Få en grundigere forståelse av Bibelen og lær å formidle troen på en enkel og relevant måte.
  • Praktiske ferdigheter: Lær hvordan du kan leve ut troen din i hverdagen, inkludert bønn, gode vaner og trosfylte relasjoner.
  • Engasjement i kirken: Bli en aktiv del av kirken gjennom konkrete godhetsinitiativer og engasjement i lokale prosjekter.

En bro til videre lederskap

Tentro 2.0 fungerer som en naturlig brobygger mellom Tentro og Ung Leder-programmet. Det er et viktig år for både personlig vekst og for å forberede seg på fremtidige roller i kirken.

Betydning for den lokale kirken

Gjennom Tentro 2.0 vil du bidra til å styrke det lokale kirkefellesskapet. Din innsats og utvikling er med på å bygge en levende og engasjert menighet.

Hvis du vil fortsette å vokse i troen, knytte dypere bånd med venner og spille en aktiv rolle i kirken, er Tentro 2.0 noe for deg. Velkommen til et nytt og spennende år med Tentro 2.0!

For deg som kirkeleder:

Vil du gå igang med Tentro 2.0 i din kirke vil vi veldig gjerne komme i kontakt med deg. Vi utvikler et eget undervisningsopplegg for Tentro 2.0 elevene i tillegg til at det legges opp til masse aktiviteter og mye sosialt.

La kirken bli det stedet hvor en fra Tentro og fremover har lyst til å være.

Det du interessert i å vite mer, meld deg gjerne på ved å klikke på linken.

Sjekk også ut vårt nye Ledertreningsprogram.