The Send – en utfordring til ditt kall

Pinse Ung

Pinse Ung

Tenk deg å samle unge som ønsker å bety en forskjell – på skoler, i nabolag, blant ulike kulturer og for vanskeligstilte barn. Fylle hele Telenor Arena rundt navnet Jesus. Dette kan du være med på, sammen med unge fra hele Europa!

The Send arrangeres i Telenor Arena 25. juni 2022, fra 10.00 til 22.00. Det er 29 ulike organisasjoner som har gått sammen for å skape en dag fylt med lovsang, undervisning og handling. En dag med et tydelig mål om å omsette engasjement og kallsopplevelse til praktiske handlinger. Vi tror nemlig at tro og handling går hånd i hånd, og at unge kristne skal få leve liv der dette blir synlig. I en hverdag hvor mange opplever usikkerhet, frykt og press, ønsker The Send å være en motvekt. The Send er ikke bare et event, men noe som fører til en bevegelse.

Etter 12 timer med program i Telenor Arena vil hver deltaker få en mulighet til å respondere på opplevelsene de har hatt under arrangementet, og det vil være mulig å være med og gjøre en forskjell på seks forskjellige områder:

–       Bibel
–       Bønn
–       Skoler og studiesteder
–       Sårbare barn 
–       Folkeslagene
–        Nabolag – her kommer Pinse Ung inn i bildet.

Vi har alle venner og naboer som ikke kjenner Jesus, eller har blitt fortalt hva Hans liv har å si for dem. Ved å ta ansvar for å bidra positivt og be for nabolagene våre, kan de som er nærmest oss få se mer av Guds kjærlighet rundt seg i hverdagen. Misjonsmarken er ikke langt unna!

Én måte du kan påvirke nabolaget ditt er ved å bidra inn i et lokalt ungdomsarbeid, eller kanskje starte et nytt? Her kan vi i Pinse Ung hjelpe deg på veien. Gjennom The Sends oppfølgingssystem, vil vi i dagene etterpå være tilgjengelige for oppfølging og veiledning av den enkelte, om veien videre. 

Vil du vite mer om hva The Send er og hvilke andre responsmuligheter som finnes etter arrangementet, kan du lese mer på thesend.no

Dere kan glede dere til å høre blant annet Siri Iversen, Sebastian Stakset, Christine Caine, Thomas Neteland og Øystein Gjerme ++. Dette kan du ikke gå glipp av! 

Sammen forandrer vi Norge og verden til et bedre sted for barn og unge! La oss se en generasjon som går helhjertet inn for Jesus og bidrar til at misjonsbefalingen blir oppfylt. 

Vi gleder oss til å møte dere alle denne dagen. Pinse Ung har egen stand, besøk oss gjerne!