To do liste før 2023!

Pinse Ung

Pinse Ung

Lurer du på hva som må landes før et nytt år? For å betrygge både oss og dere med at “dette skal gå bra”, har vi laget en oversikt over ofte stilte spørsmål med påfølgende svar.


– Hva må jeg gjøre før 31. desember? Det som skal på plass før det nye året, er at dere tar inn kontingent fra så mange medlemmer som mulig, og registrerer dette i en intern liste. Muligheten for å registrere de inn i vårt medlemssystem er åpen fra 01. desember 2022 – 15. mars 2023. Sjekk også om din gruppe trenger styre eller en hovedleder. 


– Hvilken info må jeg ha om medlemmene? Fullt navn, gateadresse med postnummer og sted, fødselsår, betalt sum og betalingsmåte. Les evt mer om dette her


– Kan jeg registrere en ny gruppe nå? Ja, det kan du! Om dere har hatt aktivitet i en gruppe i løpet av 2022 og tatt inn kontigent, vil vi gjerne ha dere som gruppe i Pinse Ung. Fyll ut et fullmaktsskjema og send det på mail til oss, så får du mulighet til å låse årsrapport på nyåret.


– Må jeg sende noe til Pinse Ung før 31. desember? Egentlig ikke. Vi skal verken ha penger, regnskap eller lister fra dere i forbindelse med denne pengedatoen. Alt dere tar inn rundt kontingent, både pengene og informasjonen, er i første omgang til internt bruk for gruppens del. Det er først når dere begynner arbeidet med årsrapporten at denne informasjonen skal inn i Pinse Ung sitt medlemssystem og låses som en rapport.


– Flere spørsmål? Du kan alltid ringe oss i Pinse Ung. Du kan også sende en mail, så tar vi kontakt så fort vi kan.

Telefon: 468 26 872. Mail: post@pinseung.no