Å starte en bokklubb er ikke vanskelig.

Ta med deg en vennegjeng eller småfelleskapet ditt. Velg deg en bok, les den sammen og snakk om den sammen. Så enkelt kan det være å starte en bokklubb. Det finnes mange bøker der ute som er verd å lese, men visste du at det også finnes bøker du kan få støtte for å lese sammen.

Hvorfor starte en studiegruppe?

Først og fremst fordi det er en god læringsarena for troen og livet!

Styrken ved studiegruppa er at man sammen lærer noe nytt, deler erfaringer og hjelper hverandre til ny innsikt. Ikke minst er gruppa fellesskapsbyggende, og i vår sammenheng som oftest et åndelig fellesskap som virker trosstyrkende. I tillegg kan studiegruppa være et nyttig verktøy i arbeidet med å bygge og videreutvikle menigheten eller organisasjon, fremme frivillig arbeid og rekruttere mennesker til fellesskapet.

Å studere et tema/bok sammen med andre mennesker gir inspirasjon. Når flere går sammen om å nå et bestemt mål, blir vi motivert til å gjøre en ekstra innsats for å nå målet. Vi får mulighet til å utvikle nye sider ved oss selv, lære noe nytt og kanskje samfunnsnyttig, og få nye dimensjoner for troen og livet. Studiegruppa kan være en inspirerende arena for mange, og en mulighet for å bli kjent med nye mennesker.

Bøker vi anbefaler til bokklubb.

Bøkene kan kjøpes i nettbutikken til Hermon forlag. Du vil bli sendt til hermon sin nettbutikk ved å trykke på tittelene under.

Passer for tenåringer og unge voksne, fra 13 år og oppover

For litt eldre tenåringer og unge voksne:

Samtaleledelse

Søk støtte i K-stud

Få hilsen og oppdateringer fra Pinse Ung!

Invalid email address

Kontakt oss

Vi ønsker å komme i kontakt med alle våre barne- og ungdomsledere. Har du spørsmål eller innspill til ressurser du trenger i din lokale kirke, eller andre ting du ønsker å snakke med oss om, ta gjerne kontakt med oss, enten på telefon, e-post eller i kontaktskjemaet under: Tlf 468 26 872 / post@pinseung.no