Frifondrapport

Legg til kalender 08/31/24 10:00 08/31/24 16:00 Europe/Paris Frifondrapport Er du så heldig at lokallaget ditt mottok pengestøtte gjennom Pinse Ung i 2023? Da er det tid for å levere Frifondrapport! Frifondrapport er rett og slett en bekreftelse fra dere om at midlene dere mottok er brukt til formålet dere søkte om penger til, og at de faktisk er brukt opp innen 31. august 2024. […]

Er du så heldig at lokallaget ditt mottok pengestøtte gjennom Pinse Ung i 2023? Da er det tid for å levere Frifondrapport!

Frifondrapport er rett og slett en bekreftelse fra dere om at midlene dere mottok er brukt til formålet dere søkte om penger til, og at de faktisk er brukt opp innen 31. august 2024. Frifondmidlene må altså være brukt mellom 01. september 2023 og 31. august 2024.
Her er en rask guide til hvordan du leverer Frifondrapport:

 1. Logg inn i grupperommet for gruppen det gjelder; https://medlem.pinseung.no
 2. Klikk på “Frifondsstøtte” og “bekreft bruk”
  – Du får nå opp et vindu med oversikt på hva dere er tildelt
 3. Klikk på “Bruk”
  – Bekreft om alle midlene er brukt. Har dere ikke brukt hele summen ennå, bruk gjerne opp resten før du rapporterer
  – Beskriv overordnet hvordan tildelte midler er brukt
  – Last eventuelt opp bilde som viser aktiviteten midlene har skapt i gruppa: Trykk på “Dra og slipp fil her” eller merk bilder du ønsker å legge til og dra de inn i “dra og slipp fil her” boksen, for å legge til bilde med .jpg eller .png-format.
 4. Klikk på “Regnskap”
  – Fyll ut hva tildelte midler er brukt til, vær konkret og spesifikk på hva midlene faktisk ble brukt til.
  – Datoene som føres opp skal være mellom 01.09.23 og 31.08.24
  – Lag gjerne sekkeposter på utgiftene med en linje pr post. Det skal ikke legges ved kvitteringer, men du skal kunne vise til den enkelte kvitteringen ved forespørsel.
  – Det gjør ikke noe om beløpet du fører opp overstiger beløpet av tildelte midler.
 5. Klikk på “Send inn”
  – Hvis rapporten er tilstrekkelig utfylt klikker du “send inn rapport”
  – Om du får opp “Frifondrapporten er ikke tilstrekkelig utfylt.” så må du fylle inn manglende informasjon før du kan sende inn rapporten
 6. Klikk på “Send inn rapport”

  MERK: Er ikke pengene brukt opp innen 31. august 2024, skal de tilbakebetales Pinse Ung. Kontakt evt kontoret for å søke om omdisponering av midlene om de ikke ble brukt som planlagt.

  Noen avklaringer:– Grunnstøtten kan ikke brukes til utenlandsreiser, lønninger, investering i eiendom eller innsamlingsakjsoner. Se retningslinjene her: https://www.pinseung.no/retningslinjer-frifond/
  – Dersom gruppen ble avviklet i løpet av året skal det søkes om omdisponering av midler til post@pinseung.no