Bli med å skrive nye sanger!

Pinse Ung inviterer barn og unge til å skrive nye sanger. Det kan være en kort tekst eller en liten melodi eller en hel sang med tekst og melodi. 

Alt av bidrag er viktige og gode bidrag!!

Vi ønsker at barn og unge skal få være med og sette ord på hvem Jesus er for dem og hva han betyr. Vi tror det vil være til inspirasjon og vi tror det vil være viktig for lovsangen og tilbedelsen at vi lytter inn barnas hjerte. 

«Fra småbarns og spedbarns munn har du latt lovsang lyde « Matteus 21:16 

Vi har med oss gode folk som vil jobbe med bidragene som kommer inn og noe av det vil vi ta med inn i studio for å gjøre en innspilling. 

Det blir gøy!

Vi håper på god respons fra barn og unge og om det er voksne som også vil sende inn så er det bare supert. Sangene og lovsangene skal synges av barn og unge. 

Tips: 
–  Sett av noen minutter (5 – 10 min) på en barne samling, Gi barna papir og noe å skrive med og spør om de kan skrive om hva Jesus betyr for dem – hva vil du si til Jesus? La dem skrive sammen eller hver for seg, 
Dere kan også ha en tavle eller et stort ark og ta alt i plenum. Barna kan komme med stikkord som du skriver ned. 

Skriv navn på bidragene og send det inn til Pinse Ung: 
foebe@pinseung.no 

En bedre historie i møte med uke 6

Påskehefte 2024

Kontakt oss

Føbe Elise Edvardsen

Trosopplæring regionskontakt Østfold og Viken

foebe@pinseung.no

408 72 868

Vi ønsker å komme i kontakt med alle våre barne- og ungdomsledere. Har du spørsmål eller innspill til ressurser du trenger i din lokale kirke, eller andre ting du ønsker å snakke med oss om, ta gjerne kontakt med oss, enten på telefon, e-post eller i kontaktskjemaet under: Tlf 468 26 872 / post@pinseung.no

Få hilsen og oppdateringer fra Pinse Ung!

Invalid email address