Jeopardy

Dette er et Jeopardyspill der man først legger ut kategorier og poengene under slik som vist på bildet. Dere kan velge om dere har dem på en korktavle, taper lappene til en dør/vegg eller legger dem utover et bord.

Spillet har 5 kategorier - Mennesker, Steder, Tall, Korsfestelsen og Lett blanding, med 6 spørsmål i hver kategori. Spørsmålene stiger i vanskelighetsgrad ettersom verdien på kortet stiger, som gjør at hele familien kan være med og spille (Tips: Spar de letteste spørsmålene til de yngste i familien 😉 ).
Spørsmålet er på baksiden av kortet og svaret på spørsmålet kan du finne i skriftstedet øverst på hvert kort.

Slik gjør dere:

La hvert familiemedlem spille for seg eller del inn i lag. Den yngste spilleren starter spillet ved å velge kategori og verdi. En av de voksne snur kortet og leser spørsmålet. Når spilleren har avgitt svar, sjekker alle skriftstedet på kortet for å sjekke om svaret var rett eller galt. Spilleren/laget svarer så på spørsmålet (vurder hvor lang tid dere skal gi på å svare).

Om spilleren svarer rett, får den poengsummen som står på kortet. Hvis spilleren svarer feil, går kortet ut av spillet. Kortet blir hengende/liggende åpent på sin plass resten av spillet. Turen går så videre til neste spiller/lag som gjøre det samme. Når alle kortene er åpnet, summerer hver spiller/lag sine poeng. Det laget som har høyest poengsum vinner spillet.

Lykke til!

Tilhørende ressurser

Dette innholdet er ikke tilgjengelig for din bruker

Opprett bruker

Påskehistorie jepardy (engelsk)

Jepardy print norsk

Jepardy 1

Jepardy 2

Jepardy 3

Jepardy 4

Jepardy 5

Jepardy 6

Jepardy 7

Jepardy 8

Jepardy 9

Jepardy 10

Jepardy 11

Jepardy 12

Jepardy 13

Jepardy 14

Jepardy 15

Jepardy 16

Jepardy 17

Jepardy 18

Jepardy 19

Jepardy 20