Tre fantastiske, innholdsrike, utrustende og inspirerende dager for deg som leder i Nova Spektrum Lillestrøm. Tre dager laget for deg, din forsamling og din kirke. Velkommen!

LED23


Q&A

Når åpner og stenger påmeldingen?

Påmeldingen til LED23 er åpen, og stenger mandag 12. desember kl 12.00.

Hvorfor har LED flyttet dato og sted?

Vi har hatt gode dager på Oslofjord i mange år, men har hatt et ønske mer valgfrihet i overnattingsmuligheter og nærhet til Oslo. Det får vi med Nova Spektrum Lillestrøm, samtidig som vi blir nærmere Gardermoen og Oslo med både tog, buss og bil. Konferanselokalene er fine og holder høy standard, så du kan forvente samme LED-opplevelse som tidligere på produksjonen.

Endring på dato skjer fordi det var for mange aktører booket på datoene vi opprinnelig spurte om. Vi tenker også at å samles på LED litt tidligere enn før, og nærme nyttår – er et fint startskudd for året.

Hvor skal konferansen avholdes?

Konferansen avholdes på NOVA Spektrum i Lillestrøm. NOVA Spektrum er en internasjonal arena for messer utstillinger, kongresser, konferanser, banketter, konserter og events, og driver virksomhet i tilknytning til dette. NOVA Spektrum het Norges Varemesse fram til 18. november 2021.

Hvor kan jeg spise?

Mat er fellesskap, og i påmeldingen kan du booke middag til deg og dine, som spises i Nova Spektrum. Det vil i tillegg være salg av mat og drikke ellers i Nova Spektrum, og Lillestrøm har mange spisesteder for lunsj og middag om det frister mer. Se oversikt her(link) over restauranter i nærheten og kontaktinfo til de.

Hvor bestiller jeg overnatting?

Vi har en avtale med Thon hotell Arena for bestilling av enkeltrom og dobbeltrom til gunstige priser. Dette kan bestilles her.

Det er flere hoteller i nærheten, Airbnb-muligheter i Lillestrøm eller kanskje du kjenner noen i området som du kan bo hos? Nova Spektrum ligger 10 min gange fra togstasjonen i Lillestrøm og det tar 10 min til Oslo S og Gardermoen. Se oversikt her(link) over hoteller i nærheten og rabattkoder du kan bruke.

Hva kan jeg forvente av de nye lokalene?

Du kan forvente moderne og fine konferanselokaler,  som er lett tilgjengelig transportmessig med både bil, buss og tog. Det er spisesteder på i lokalene, 2200 parkeringsplasser (Easypark) rett ved messeområdet og gratis wifi. Les mer om Nova Spektrum her.