Q&A

Når åpner og stenger påmeldingen?

Påmeldingen til LED konferansen er åpen, og stenger torsdag 19. desember kl 23.59

Hvor skal konferansen avholdes?

Konferansen avholdes på NOVA Spektrum i Lillestrøm. NOVA Spektrum er en internasjonal arena for messer utstillinger, kongresser, konferanser, banketter, konserter og events, og driver virksomhet i tilknytning til dette. NOVA Spektrum het Norges Varemesse fram til 18. november 2021.

Hvor kan jeg spise?

Mat er fellesskap, og i påmeldingen kan du booke lunsj (160 kroner) og middag (250 kroner) til deg og dine, som spises i Nova Spektrum, spesifisert meny kan du se i påmeldingen.

Det vil i tillegg være salg av mat og drikke ellers i Nova Spektrum, og Lillestrøm har mange spisesteder for lunsj og middag om det frister mer. Se oversikt her over restauranter i nærheten og kontaktinfo til de.

Hvor bestiller jeg overnatting?

Vi har en avtale med Thon hotell Arena for bestilling av enkeltrom og dobbeltrom til gunstige priser. Dette kan bestilles her.

Det er flere hoteller i nærheten, Airbnb-muligheter i Lillestrøm eller kanskje du kjenner noen i området som du kan bo hos? Nova Spektrum ligger 10 min gange fra togstasjonen i Lillestrøm og det tar 10 min til Oslo S og Gardermoen. Se oversikt her over hoteller i nærheten

Hva kan jeg forvente av de nye lokalene?

Du kan forvente moderne og fine konferanselokaler,  som er lett tilgjengelig transportmessig med både bil, buss og tog. Det er spisesteder på i lokalene, 2200 parkeringsplasser (Easypark) rett ved messeområdet og gratis wifi. Les mer om Nova Spektrum her.

Kan jeg få fri med gyldig fravær fra skolen?

Det kan du, men her er det opp til rektor om de godkjenner fraværet eller ikke, men alle skal i teorien få gyldig fravær. Les mer om det på Pinse Ung sine nettsider her

Gruppepåmelding

Skal du booke for en større gruppe fra din kirke, så kan det være greit å sende ut dette Excel dokumentet for enkelt å samle inn all informasjonen du trenger fra alle deltakerne dine.

Hjelp til gruppebooking